Bulgarien
Forside EDC-Sunshine
Besigtigelsesrejser
   
"Lad os ringe
dig op for en samtale"
 
  Ring mig op
Information om køb
Når man køber bolig i et fremmed land rejser der sig altid en række spørgsmål omkring praktiske forhold.
 
 

Generelt om køb

I forbindelse med et køb er der flere parter involveret. Det er derfor det vigtigt, at du ved, hvem der er involveret og hvilke opgaver, der udføres af hvem.
 
Bulgarien Estate - formidler af boligerne
 
Bulgarien Estate er et dansk firma. Bulgarien Estate er ’formidler’ af de boliger, EDC-Sunshine sælger. Det betyder, at Bulgarien Estate har indgået salgsaftale med sælger/entreprenør om salg af de boliger, der udbydes. Bulgarien Estate modtager for hvert salg en provision fra sælger/entreprenør. En del af denne provision videregives til EDC-Sunshine for hvert salg.
Bulgarien Estate har i samarbejde med Advokataktieselskabet Kirk Larsen & Ascanius udarbejdet de købsaftaler, der anvendes i alle handler. Der anvendes engelske kontrakter, men der udleveres altid en dansk oversættelse, så du præcist kender indholdet og ordlyden af det, du underskriver. Købsaftalerne overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings normer for udlandshandel. Bulgarien Estate leverer udover købsaftalerne også salgsprospekter, billeder og beskrivelser. Disse er ikke bearbejdet eller ændret af EDC-Sunshine.
Næste >>
EDC Sunshine / EDC Tørring • Torvegade 3 • 7160 Tørring • nordstrom promo code Tlf. 75 80 16 00 • Fax 75 80 22 82 • 716@edc.dk © 2007